SZKOLENIA KOMERCYJNE

EVACO zaprasza na praktyczne warsztaty kulinarne prowadzone przez Marcina Filipkiewicza znakomitego trenera, szefa kuchni Hotelu Copernicus w Krakowie.


OFERUJEMY:
• Tematyczne warsztaty kulinarne dla  kucharzy,  amatorów i pasjonatów kuchni *
• 10-osobowe grupy szkoleniowe
• Dyplom ukończenia warsztatów zatwierdzony przez trenera

Nasze warsztaty to 100% praktyki. Zapraszamy do udziału!

PROPONUJEMY:

udział w 3 warsztatach tematycznych każdy po 6 godzin zegarowych**

• TRADYCYJNA RECEPTURA Z DOMIESZKĄ NOWOCZESNOŚCI: przyrządzimy m.in. krem z buraków, kurczaka zagrodowego na kremie z kalafiora, tatara wołowego, krakowską kremówkę przekładaną miodem i kawą.
• MĄCZNE INSPIRACJE: ręcznie wyrabiane makarony, ravioli i pierogi
• DESEROWY ZAWRÓT GŁOWY: drobne ciasteczka, trufle oraz czekoladki ręcznie robione

PROMOCYJNE CENY warsztatów od 230-450zł/os.
EVACO to firma rodzinna działająca na rynku południowej Polski gastronomicznym od 23 lat. Nasza historia, doświadczenie i nasz wspólny sukces jest efektem ciągłego dialogu z branżą hotelarską i wsłuchaniem się w Państwa potrzeby.

Wszystkie nasze szkolenia odbywają się w profesjonalnie urządzonym zapleczu kuchennym



* warsztaty odbywać się będą oddzielnie dla poszczególnych grup: kucharzy, amatorów, pasjonatów kuchni
**warsztaty zostaną uruchomione po zebraniu 10-osobowej grupy

Wszystkie szkolenia odbędą się w siedzibie firmy, ul. Kapelanki 13/13a Kraków
Zgłoszenia prosimy przesyłać na adres szkolenia@evaco.pl
Na wszelkie pytania odpowiemy pod numerem telefonu  512 775 302